PVC OKNA

Slatinova PVC okna so izdelana iz zelo trdnih in kvalitetnih 6 in 7 komornih profilov.

Svetovno priznano podjetje PROFINE je največje in najboljše podjetje, ki proizvaja profile in z njimi dosega vse najvišje standarde na področju stavbnega pohištva.




  Dolga življenjska doba pvc oken olajša izbiro in poskrbi zato, da okna služijo dolga leta. Kompaktni profili in močne statične ojačitve onemogočajo kakršnokoli deformacijo tudi po mnogih letih uporabe. Zelo debele stranice in primerno razporejene komore pripomorejo k funkcionalnosti in trajnosti okna. Lepo obdelane linije pa pripomorejo k lepemu izgledu okna in s tem k izgledu vašega objekta.

   

  Trg oken in vrat je vedno bolj zahteven, zato tudi mi sledimo trednom in zahtevam. Tako tudi pri nas že dobite okna, ki so primerna tudi za pasivne hiše. Vsa naša okna so energetsko varčna, z novima profiloma 88+in alu fusion pa le še nadgrajujemo kakovost naših izdelkov.

   

  Sistem Slatin a5, je dobavljiv samo v beli barvi in v izvedbi alu clip, ostali pvc sistemi so dobavljivi v beli barvi, dekor lesnih in barvnih imitacijah ter v alu clip izvedbah, kjer se na zunanji strani namesti dodatni ali pokrov, ki je dobavljiv v vseh sijajnih ali mat barvah po veljavni RAL lestvici.

  Sistemi z zunanjimi alu pokrovi so dobavljivi tudi z izgledom lesa na aluminijasti podlagi.

   

  Okna so dobavljiva tudi v sistemu s skritim okovjem.

   

  V sistemu Slatin 88+ so dobavljive tudi barve s kovinskim izgledom

  -METBRUSH.

  Modeli PVC oken

  Okna Slatin 88+

  Okna Slatin 76Okna Slatin 76

   


  Vrste vzorcev METBRUSH

  Za boljšo predstavo, vam priporočamo ogled vzorcev, ki vam jih ob izmeri oziroma svetovanju pokažejo naši prodajalci.







   SLATIN d.o.o.
   Proizvodnja oken, vrat, senčil, požarnih
   sistemov, zimskih vrtov, steklenih fasad

    

   p.e. obrtna cona Log Dobja vas
   2390 Ravne na Koroškem

   +386 2 821 88 30 facebook
   +386 2 821 88 31 twitter
   info@slatin.si



   © 2014 Slatin d.o.o.. Vse pravice pridržane.                                                             Pravno obvestilo   Politika zasebnosti   O avtorjih