Zadovoljne stranke

Stranke nam vedno podajo tudi svoje mnenje, kako so z okni, vrati in našimi storitvami zadovoljni. Mnenj, idej in predlogov smo vedno veseli, zato vas vabimo, da nam tudi vi sporočite vaše mnenje ali nam podate kakšen predlog, kako bi lahko naše storitve še izboljšali.

 

Takšne besede nam vedno znova dajo še dodaten zagon in voljo za dobro opravljanje dela. Seveda je podobnih pohvala še več. So pa seveda tudi drugačne pripombe, vendar se trudimo da je teh čim manj ali da jih preprečimo in rešujemo sproti. In dokaz tega je tudi, da smo leta 1999 prejeli znak kakovosti za naše izdelke in storitve.

Še posebej so se nam vtisnile v spomin besede enega izmed bolj znanih Korošcev:

 

Sporočam Vam, da sem v petek dne 5.5.2006 poravnal Vaše storitve po dostavljenem računu. Pišem pa Vam zato, ker bi se rad zahvalil za izredno solidne storitve, ne samo po kakovosti temveč tudi za izreden posluh za naše pripombe glede pomankljivosti, ki so se pokazale po končani in hitri vgradnji elementov, katere so vaši delavci takoj odpravili. To so malenkosti, ki pa enako močno vplivajo na ugled firme in jih pri vseh firmah žal ni mogoče srečati. Obiskovalci in gostje v naši hiši opazijo novosti, ki so se pojavile in seveda vprašajo kdo je bil izvajalec in kako smo z novo opremo zadovoljni. Z zadovoljstvom jim lahko povemo, da je bil izvajalec SLATIN in da smo z kakovostjo predvsem pa z odnosom do kupca zadovoljni. Morda lahko to prispeva k dobremu ogledu firme. Pregovor pravi "Dober glas seže v deveto vas", jaz pa dodam "slab pa v deveto deželo" Želim Vam še veliko uspeha v bodoče in ne dvomim da ga ob taki drži Vaše firme ne bo težko doseči.

Mitja Šipek ,
Prevalje, 7.5.2006   

SLATIN d.o.o.
Proizvodnja oken, vrat, senčil, požarnih
sistemov, zimskih vrtov, steklenih fasad

 

p.e. obrtna cona Log Dobja vas
2390 Ravne na Koroškem

+386 2 821 88 30 facebook
+386 2 821 88 31 twitter
info@slatin.si
© 2014 Slatin d.o.o.. Vse pravice pridržane.                                                             Pravno obvestilo   Politika zasebnosti   O avtorjih