Zunanje rolete z notranjo škatlo – nadokenski sistem rolet

 

Nadokenski roletni sistem se montira nad okno. Primeren je za montažo na okna iz umetne mase, lesa ali aluminija in je optimalna rešitev pri zamenjavi oken ob prenovi. Velikost kasete je različna, za različne vgradne višine.

 

Lepilna tehnika omogoča statično varen način pritrditve na okno. Za različne velikosti oken in različne višine vgradnje. Optimalna zaščita pred hrupom in toplotna zaščita.

primeren je za vse profile oken in vrat. Izbor dekorativnega barvnega programa je zelo velik. Zaščita pred mrčesom je lahko, če tako želite, že vključena v sistem.

KLASIK in SOFT

Pri sistemu top klasik obstajata dve izvedbi škatel. Servisni pokrov je samo eden, odpira se s sprednje strani (notranjost stanovanja). Vodila so lahko PVC ali ALU.

 

INTEGRIRANI KOMARNIK

Pri tem sistemu komarnik teče v dvojnem vodilu na notranji strani med roleto in oknom. Lahko uporabimo PVC- ali ALU-dvojna vodila. Velikost omarice se v primeru integriranega komarnika poveča.

 

DUO LINE

Pri sistemu DUO LINE lahko izbirate med dvema servisnima pokrovoma: spodaj ali spredaj (notranjost stanovanja). Spodnji servisni pokrov je mogoč do debeline oken 83 mm. Vodila so lahko PVC ali ALU. 

 

INTEGRIRAN KOMARNIK

Komarnik teče na notranji strani, med roleto in oknom, in ne vpliva na velikost omarice.

Montaža

Nadokenski roletni sistem se montira nad okno.Primeren je za montažo na okna iz umetne mase, lesa ali aluminija in je optimalna rešitev pri zamenjavi oken ob prenovi. Velikost kasete je različna, za različne vgradne višine.

Lepilna tehnika omogoča statično varen način pritrditve na okno. Za različne velikosti oken in različne višine vgradnje.

Primeren je za vse profile oken in vrat. Izbor dekorativnega barvnega programa je zelo velik. Zaščita pred mrčesom je lahko, če tako želite, že vključena v sistem.
  SLATIN d.o.o.
  Proizvodnja oken, vrat, senčil, požarnih
  sistemov, zimskih vrtov, steklenih fasad

   

  p.e. obrtna cona Log Dobja vas
  2390 Ravne na Koroškem

  +386 2 821 88 30 facebook
  +386 2 821 88 31 twitter
  info@slatin.si
  © 2014 Slatin d.o.o.. Vse pravice pridržane.                                                             Pravno obvestilo   Politika zasebnosti   O avtorjih