Zgodovina podjetja SLATIN

 

Družinsko podjetje SLATIN je z dejavnostjo proizvodnje oken in vrat pričelo leta 1996. Na samem začetku smo ga sestavljali štirje člani družine Slatinšek, kmalu se nam je pridružil prvi zaposleni.

V majhnih prostorih se je vse skupaj začelo odvijati in rasli smo. Prodaja je bila iz leta v leto večja, zato smo morali kmalu začeti razmišljati o povečanju kapacitet. Odločili smo se za investicijo v novo proizvodnjo in stroje, tudi dodatno smo zaposlovali.

Čas je mineval. Pridno smo delali in naredili smo vedno več oken ter ustvarili zadovoljstvo veliko strankam po Sloveniji. Veliko dela je potrebno da zmoremo vse, ampak je vredno, ker je vedno lepo če smo deležni pohval.

Leta 1999 prejeli znak kakovosti za naše izdelke in storitve.

Hiter razvoj, dobri rezultati

Leta 2000 je podjetje SLATIN investiralo v tehnološko opremo za proizvodnjo aluminijastega stavbnega pohištva, s čemer smo pokrili nov segment kupcev in tako razširili svoj asortiman. Lahko smo poglobili svoje sodelovanje z gradbenimi podjetji in začeli še konkurenčneje kandidirati na javnih razpisih. Leta 2006 pa se je podjetje preselilo v še večje in novejše prostore v industrijski coni Dobja vas pri Ravnah na Koroškem. Sedež podjetja smo ohranili na Brdinjah.

Čas je mineval, število zaposlenih se je večalo. V letu 2005 smo ugotovili, da razmere na trgu in ambicije podjetja segajo še višje in odločili smo se za ponovno investicijo v večje prostore, z novim strojnim parkom in dodatnimi kadri. Zgraditi bo potrebno novo, večjo halo, namestiti zmogljivejše stroje in strokovno sposobne kadre z veliko motivacijo za delo.

 

Certifikati in nagrade

 

Leta 1999 smo prejeli znak kakovosti v graditeljstvu.

 

Leta 2010 smo prejeli ISO CERTIFIKAT 9001 IN ISO OKOLJSKI CERITIFIKAT 14001.


Vsi certifikati in nagrade.

SLATIN d.o.o.
Proizvodnja oken, vrat, senčil, požarnih
sistemov, zimskih vrtov, steklenih fasad

 

p.e. obrtna cona Log Dobja vas
2390 Ravne na Koroškem

+386 2 821 88 30 facebook
+386 2 821 88 31 twitter
info@slatin.si© 2014 Slatin d.o.o.. Vse pravice pridržane.                                                             Pravno obvestilo   Politika zasebnosti   O avtorjih