Zunanje rolete - predokenski sistem

 

BARVE

Standardne barve vodil, omarice in zaključne letve so BELA, BEIGE, SREBRNA IN ČOKOLADNO RJAVA. Za doplačilo lahko izberete katerokoli barvo po lestvici RAL. Izvedba poševnih rolet je mogoča le z ALU-lamelnim plaščem.

 

ROLETNI PLAŠČ

je lahko PVC ali ALU, polnjen z izolacijsko peno.

 

INTEGRIRANI KOMARNIK

V vse modele predokenskih rolet je mogoče vgraditi tudi integrirani komarnik ali namesto komarnika dodatno senčilo screen.

Predoklenski sistem se montira na zunanjo stran okna, neposredno na okvir okna, v posebnih primerih tudi na fasado.Je idealna rešitev za že dokončane objekte, ker se sistem pritrdi neposredno na okvir okna, v posebnih primerih tudi na fasado.

Montaža je preprosta in hitra. S predokenskimi roletami lahko zaradi velikega izbora različnih barv omarice, vodil in lamel vplivate na zunanji videz objekta.

Omarica, vodila in zaključna letev so iz aluminija in prašno barvani. Lamele so lahko aluminijaste ali iz ekstrudirane plastike.

Pri predokenskem sistemu lahko izbirate med štirimi različnimi oblikami omaric – polokroglo, okroglo, 45- in 20-stopinjsko. Vse oblike so dobavljive v dveh izvedbah. Iz valjanega aluminija, kjer je debelina aluminija pri omaricah 0,8 mm, in iz ekstrudiranega aluminija, kjer je debelina omarice 2 mm. Vse druge komponente – vodila, stranski pokrovi omaric, mehanizem – so enake.

   SLATIN d.o.o.
  Proizvodnja oken, vrat, senčil, požarnih
  sistemov, zimskih vrtov, steklenih fasad

   

  p.e. obrtna cona Log Dobja vas
  2390 Ravne na Koroškem

  +386 2 821 88 30 facebook
  +386 2 821 88 31 twitter
  info@slatin.si
  © 2014 Slatin d.o.o.. Vse pravice pridržane.                                                             Pravno obvestilo   Politika zasebnosti   O avtorjih